23.04.2020

Orkid’den Her An Kadınların Yanında Olacak Yeni Uygulama: periOsfer!

periOsfer by Orkid-Logo

P&G’nin lider kadın bakım markası Orkid, “Seni En İyi Bilen O” sloganıyla yeni kişisel asistan uygulaması periOsfer’i, Google Play Store ve App Store üzerinden yayınladı. Birden fazla özelliği tek bir uygulamada sunan periOsfer sayesinde kadınlar regl dönemi ve sağlık verilerini takip ederken aynı zamanda eğitici içerikler ile güvenilir bilgiye ulaşabiliyor.

40 yılı aşkın süredir kadınları ve genç kızları destekleyen Orkid, bu konudaki uzmanlığını teknoloji alanına taşıyarak yeni kişisel asistan uygulaması periOsfer’i yayınladı. “Seni En İyi Bilen O” sloganı ile yayınlanan uygulama, kadınların regl dönemlerini düzenli bir şekilde takip edebilmesine destek olmanın yanı sıra, beslenme ve fiziksel aktivitelerinin de takip edilmesine yardımcı oluyor. Güncel trend ve eğilimler doğrultusunda geliştirilen periOsfer, sahip olduğu oyun ve ödüllendirme mekanizması sayesinde kullanıcıya Orkid ürünlerinde çeşitli indirim fırsatları da sunuyor.

Dijital ortamda regl dönemi takibi
Birçok farklı özelliği bir uygulamada toplayan periOsfer, kadınların regl dönemlerini dijital takvim aracılığıyla takip edebilmelerine olanak sağlıyor. Regl dönemi takibini dijital ortama taşıyan periOsfer ile kadınlar hem zamandan tasarruf ederken hem de günlük aktivitelerini rahatlıkla sürdürebilme imkanı yakalıyor. periOsfer ayrıca kullanıcının regl dönemindeki alışkanlıkları ve bulgularını takip ederek daha akıllı tahminler yapmayı vadediyor.

Tüm sağlık verileri dijital ortamda takip imkanı
Bir regl takibi uygulamasından beklenilenin fazlasını sunan periOsfer sayesinde kullanıcılar sağlık verilerini de düzenli olarak takip edebiliyor. İçilen su miktarından uyku sürelerine, güncel kilodan vücut ısına, adımsayardan duygusal durum takibine kadar birçok veriyi takip etme imkanı sunan periOsfer gün içerisinde çeşitli bildirimler göndererek kullanıcıyı aktif tutuyor. Dijital bir asistan rolünü üstlenen periOsfer ile kullanıcılar özellikle planlama konusunda önemli avantajlar yakalıyor.

periOsfer’e özel makaleler ve video içerikleri
Orkid’in kişisel asistan uygulaması periOsfer, içeriğinde uzmanların hazırladığı makalelere yer vererek, kadın sağlığına dair bilgi ve tavsiyeler sunuyor. Ayrıca sevilen isimlerin sadece bu platforma özel hazırlanan video içerikleriyle sağlıklı yemek tarifleri, kişisel bakım tüyoları, egzersiz önerileri ve sohbet videoları gibi birçok farklı içerikle deneyim paylaşımı da mümkün oluyor.

Android 6.0 ve IOS 11.0 üzeri işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılabilecek uygulama, kadınların hayatlarını kolaylaştırmada en büyük yardımcılardan biri olacak.

App Store: https://apps.apple.com/tr/app/perio-by-orkid/id1476397106?l=tr
Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pg.orkid