04.11.2020

#YanindayizIzmir

YanindayizIzmir

P&G Türkiye olarak kurumsal vatandaşlık bilincimizle, İzmir ve yakın bölgesinde gerçekleşen depremler sebebiyle oluşan ihtiyaçlara yanıt vermek üzere yardımlarımızı bölgeye yönlendirdik. Önümüzdeki günlerde de İzmir’e yardımlarımız devam edecektir. Bugün olduğu gibi gelecekte de toplumumuzun ve ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz.

İlk etapta gelen ürün talepleri doğrultusunda hijyenik ped ve bebek bezi bağışlarımızı, düzenli olarak ürün bağışları gerçekleştirdiğimiz Türk Kızılayı ile birlikte bölgeye ulaştırmış bulunuyoruz. Bununla birlikte ikinci etapta da tüm P&G ürünlerimizden oluşan 1,250 adet hijyen kolisini yine Kızılay aracılığıyla İzmir’e ulaştırdık. Oluşacak ihtiyaçlar doğrultusunda ek ürün bağışlarımızı da önümüzdeki günlerde bölgeye yönlendirmeye ve bu dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

P&G Türkiye ailesi olarak afet bölgesinde görev alan tüm çalışanlara ve gönüllülere emekleri için içten teşekkür ediyoruz. Deprem sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Kizilay P&G Products

Kizilay P&G Products

Kizilay P&G Packs

Kizilay P&G Packs