17.12.2020

Prima ve CarrefourSA Binlerce Prematüre Bebeğin ve Ailesinin Yanında

Türkiye’de 33 yıldır yenilikçi ve güvenilir ürünleriyle bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimine katkı sağlayan P&G markası Prima, 17 Kasım “Dünya Prematüre Günü” kapsamında yeni bir bağış kampanyasına imza atıyor. CarrefourSA marketlerinden alınan her bir Prima paketi için Türkiye’nin farklı noktalarındaki hastanelere prematüre bebek bezi bağışı gerçekleştiriliyor.

Prima

Türkiye’nin ilk hazır bebek bezi markası Prima, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA ile iş birliği yaparak çok anlamlı ve önemli bir projeyi hayata geçiriyor.

Proje kapsamında 12 Kasım – 12 Aralık tarihleri arasında CarrefourSA marketlerinden satın alınacak her bir Prima paketi, Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki prematüre doğan bebeklere bez bağışı olarak geri dönecek.

Yıllardır Türkiye’nin farklı noktalarındaki hastanelere prematüre bebek bezi bağışında bulunarak, ailelerin ve bebeklerin yanında olduğunu vurgulayan Prima, bu sene de minik kahramanları yalnız bırakmıyor. Bugüne kadar 500 binden fazla prematüre bebek bezi bağışında bulunan Prima, bu yıl da CarrefourSA’lardan alınacak her bir Prima bebek beziyle bağış sayısını daha da arttırmayı hedefliyor.